• Αρχική
  • Θέματα "Φ"
  • Ύπαιθρος
  • Κλειστοί δρόμοι σε Λεμεσό και Πάφο λόγω υπερχείλισης ποταμών, κατολισθήσεων
Κλειστοί δρόμοι σε Λεμεσό και Πάφο λόγω υπερχείλισης ποταμών, κατολισθήσεων

Κλειστοί δρόμοι σε Λεμεσό και Πάφο λόγω υπερχείλισης ποταμών, κατολισθήσεων

Κλειστοί παραμένουν για την τροχαία κυκλοφορία δρόμοι στην Λεμεσό και Πάφο, λόγω υπερχείλισης ποταμών, κατολισθήσεων και υποχώρησης του οδοστρώματος:

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κλειστοί δρόμοι στην Πάφο είναι, Αγίου Νικολάου – Πέρα Βάσας, στο γεφύρι Τζιελεφού, Κελοκεδάρων – Αμαργέτης – Νατάς, στο γεφύρι Ζιριπιλλή, Σαλαμιούς – Γαλαταριάς, στο γεφύρι Παναγίας του Σίντι, Αγίου Νικολάου – Μαντριών Αγίου Δημητριανού προς Κρήτου Μαρόττου.

Επίσης, οι δρόμοι Αγίου Νικολάου – Καμιναριών και Σταυροκόννου – Φιλούσας είναι επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων.

Στην Λεμεσό, κλειστή είναι η μια λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου Πλατρών – Τροόδους, με κατεύθυνση το Τρόοδος, από το σημείο “ΘΕΑΣ” λόγω κατολίσθησης μεγάλου όγκου βράχων και χώματος.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας προς αποφυγή τροχαίων συγκρούσεων.

Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media