• Αρχική
  • Θέματα "Φ"
  • Ύπαιθρος
  • Κατολίσθηση βράχων στο δρόμο Σαϊτά - Αμιάντου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί
Κατολίσθηση βράχων στο δρόμο Σαϊτά - Αμιάντου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί

Κατολίσθηση βράχων στο δρόμο Σαϊτά - Αμιάντου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί

Κατολίσθηση βράχων σημειώθηκε γύρω στις 9.00 το πρωί στο δρόμο από Σαϊτά προς Αμίαντο, παρά το σημείο «Μούζουρας».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα στα εξ αντιθέτου ερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Κλειστοί για την τροχαία κυκλοφορία λόγω υπερχείλισης ποταμών, κατολισθήσεων και υποχώρησης του οδοστρώματος στην επαρχία Πάφου παραμένουν οι δρόμοι Αγίου Νικολάου - Πέρα Βάσας, στο γεφύρι Τζιελεφού, Κελοκεδάρων - Αμαργέτης - Νατάς, στο γεφύρι Ζιριπιλλή, Σαλαμιούς – Γαλαταριάς, στο γεφύρι Παναγίας του Σίντι, Αγίου Νικολάου – Μαντριών και Αγίου Δημητριανού προς Κρήτου Μαρόττου.

Επίσης, οι δρόμοι Αγίου Νικολάου – Καμιναριών και Σταυροκόννου – Φιλούσας είναι επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας προς αποφυγή τροχαίων συγκρούσεων.

Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media