Τουρκοκύπριος 61 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο στον δρόμο Αγίου Αμβροσίου - Βουνιού

Τουρκοκύπριος 61 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο στον δρόμο Αγίου Αμβροσίου - Βουνιού

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες λίγο μετά το μεσημέρι Τουρκοκύπριος 61 ετών, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού. Πρόκειται για τον Μουσταφά Κεμάλ, ο οποίος κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στον δρόμο Αγίου Αμβροσίου – Βουνιού.

Σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχει η Αστυνομία, αφού ο 61χρονος προσπέρασε με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του, οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα, αυτοκίνητο που προπορευόταν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί σε παρακείμενο χωράφι και να συρθεί σε απόσταση τριακόσιων μέτρων.

Ο οδηγός εκτινάχθηκε σε μεγάλη απόσταση βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Τροχαίας για επιτόπιες εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε, ο 61 ετών Τουρκοκύπριος διέμενε στη Λεμεσό μόνος. Πληροφορίες που έχουν δοθεί στην Αστυνομία κάνουν λόγο για γιο του θύματος ο οποίος διαμένει στα κατεχόμενα, και έχουν ξεκινήσει οι προσπάθειες για εντοπισμό του.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση