Φωτιά ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή στην Επαρχία Λεμεσού

Φωτιά ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή στην Επαρχία Λεμεσού

Φωτιά ξέσπασε σε περιοχή κοντά στις κοινότητες Ανώγυρας και Πάχνας, στην Επαρχία Λεμεσού, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανταποκρίθηκαν στις 16:30 για κατάσβεση πυρκαγιάς στην περιοχή «Διπλές Τερατσιές» παρά τις δυο κοινότητες.

Μέχρι στιγμής επιχειρούν τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λεμεσού και τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας.

Το έργο της πυρόσβεσης δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι και το δύσβατο της περιοχής, αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

19:33 Υπό έλεγχο η φωτιά στην Επαρχία Λεμεσού

Στο στάδιο των τελικών κατασβέσεων βρίσκεται το έργο πυρόσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε σε περιοχή κοντά στις κοινότητες Ανώγυρας και Πάχνας, στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο αφού κατέκαψε 8 δεκάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Στο μέρος παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση