Κάτω από το σύνθημα «RunAidBeirut» το δρομικό κίνημα δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο

Κάτω από το σύνθημα «RunAidBeirut» το δρομικό κίνημα δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο

Το δρομικό κίνημα δείχνει για μια ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και ενώνεται αυτή την φορά για να προφέρει ανθρωπιστική βοήθεια προς τον δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου, μετά την καταστροφική έκρηξη της 4ης Αυγούστου 2020.

Κάτω από το σύνθημα «RunAidBeirut», με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία θα διατεθούν στον Ερυθρό Σταυρό Λιβάνου, τρεις δρομείς μεγάλων αποστάσεων, οι Μάκης Κουννιδης, Παναγιώτης Παναγιώτου και Νίκος Σουρμελή θα τρέξουν 100 μίλια (161χλμ).

Η προσπάθεια των τριών δρομέων, η οποία στηρίζεται από Σωματεία, Οργανισμούς, Κοινότητες, θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 20 Αυγούστου, στις 17.00, με αφετηρία την Εκκλησία Παναγίας και Σωτήρος, στο χωριό Κυπερούντα. Οι τρεις δρομείς θα διασχίσουν την Οροσειρά του Τροόδους και αναμένεται να τερματίσουν το Σάββατο, 22 Αυγούστου, γύρω στις 09.00, στην Εκκλησία Παναγίας και Σωτήρος Κυπερούντας.

Με βάση το πρόγραμμα διαδρομής του «RunAidBeirut», οι δρομείς θα περάσουν από τα χωριά Κυπερούντα, Χανδριά, Αγρίδια, Αγρός, Κάτω Μύλος, Άγιος Ιωάννης, Άγιος Θεόδωρος, Παλαιχώρι, Ασκάς, Φτερικούδι, Πλατανιστάσα, Άλωνα, Πολύστυπος, Λαγουδερά, Σαράντι, Σπήλια, Κακοπετριά, Πεδουλά, Λεμύθου, Πρόδρομος, Τρόοδος, Πάνω Πλάτρες, Φοινί, Κάτω Πλάτρες, Μαντριά, Πέρα Πεδί, Μονιάτης, Σαϊττάς, Πελένδρι, Ποταμίτισσα, Δύμες.

Εισφορές γίνονται εδώ.

Πηγή: ΚΥΠΕ€8.500
Πωλείται Honda Civic 1,4L 2013
58.000 km | Ταχύτητες | Χάτσμπακ | Βενζίνη


Ροή Ειδήσεων


Αναζήτηση