Κλειστοί όλοι οι δρόμοι προς Τρόοδος, δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στα μονοπάτια της φύσης λέει η Αστυνομία

Κλειστοί όλοι οι δρόμοι προς Τρόοδος, δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στα μονοπάτια της φύσης λέει η ΑστυνομίαΚλειστοί εξακολουθούν να είναι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τροόδος λόγω της πυκνής χιονόπτωσης η οποία συνεχίζεται από χθες στα υψηλότερα ορεινά και τα μονοπάτια της φύσης έχουν καταστεί αδιάβατα, αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της, σημειώνοντας παράλληλα ότι με βάση το νέο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας η πρόσβαση στα μονοπάτια της φύσης δεν επιτρέπεται.

«Συνεχίζεται από χθες η πυκνή χιονόπτωση στα υψηλότερα ορεινά, η οποία έχει ως αποτέλεσμα το κλείσιμο όλων των δρόμων που οδηγούν στο Τρόοδος. Λόγω της χιονόπτωσης, αδιάβατα έχουν καταστεί και τα μονοπάτια της φύσης στην περιοχή», αναφέρεται.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του νέου διατάγματος (Αρ.6 του 2021), του Υπουργείου Υγείας, για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το οποίο τέθηκε σε άμεση εφαρμογή από χθες 28 Ιανουαρίου 2021, η πρόσβαση στα μονοπάτια της φύσης δεν επιτρέπεται.

Το κοινό καλείται, όπως επιδεικνύει την ανάλογη υπευθυνότητα και πειθαρχία, να συμμορφώνεται με τα σχετικά διατάγματα και να διακινείται σε χώρους όπου επιτρέπονται οι διακινήσεις.

Οι εντατικοί έλεγχοι, για εφαρμογή των προνοιών των σχετικών διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας, συνεχίζονται σε παγκύπρια βάση.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση