Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Επισκοπής Λεμεσού

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Επισκοπής ΛεμεσούΜάχη με τις φλόγες δίνουν από το μεσημέρι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Επισκοπή Λεμεσού, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε βουνοπλαγιά και επεκτάθηκε κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και των Βρετανικών Βάσεων, σε μια προσπάθεια να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Σύμφωνα με ανάρτηση, στο twitter, του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στην περιοχή επιχειρούν, από πλευράς της Δημοκρατίας, τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από σταθμούς της Λεμεσού.

Αναφέρει, εξάλλου, ότι η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε, το μεσημέρι, και σε τέσσερις συνολικά πυρκαγιές στην Επαρχία Πάφου, στις περιοχές Ασπρόγια, Πολέμι, Άρμου και Νικόκλεια.

20:19 Υπό έλεγχο η φωτιά στην Επισκοπή Λεμεσού

Υπό έλεγχο τέθηκε το απόγευμα η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην Επισκοπή Λεμεσού και η οποία απείλησε κατοικίες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο και η φωτιά έκαψε περίπου τρία εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, προσθέτει, επιχείρησε για την κατάσβεση με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ βοήθησαν και πολίτες με γεωργικούς ελκυστήρες, για ασφάλιση της περιμέτρου κατοικιών που κινδύνεψαν.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση