Οδικές εργασίες στο δρόμο Καρβουνά – Κυπερούντας στην Επαρχία Λεμεσού

Οδικές εργασίες στο δρόμο Καρβουνά – Κυπερούντας στην Επαρχία Λεμεσού


Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, και η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου ανακοινώνουν ότι, την περίοδο 6/9/2021 – 15/10/2021, μεταξύ των ωρών 07:30 – 17:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, στο δρόμο Καρβουνά – Κυπερούντας (Ε909), στην περιοχή του Κοινοτικού Συμβουλίου Κυπερούντας, θα εκτελούνται εργασίες από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου για αύξηση του φορτίου ηλεκτροδότησης του Περιφερειακού Νοσοκομείου Τροόδους.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας μήκους 100μ. περίπου κάθε φορά και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με προσωρινά φώτα τροχαίας, τα οποία θα παραμένουν σε λειτουργία και εκτός ωρών εργασίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΓΤΠ


Αναζήτηση