Έναρξη δενδροφυτεύσεων στις καμένες περιοχές των κοινοτήτων Ορεινής Λάρνακας – Λεμεσού

Έναρξη δενδροφυτεύσεων στις καμένες περιοχές των κοινοτήτων Ορεινής Λάρνακας – Λεμεσού


Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και ο Φιλοδασικός Σύνδεσμος Κύπρου πληροφορούν το κοινό ότι το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, στις 10:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση που σηματοδοτεί την έναρξη των δενδροφυτεύσεων στις καμένες περιοχές των κοινοτήτων Ορεινής Λάρνακας – Λεμεσού, με χώρο συνάντησης το Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο «Ιαματική», στην Επταγώνεια.

Στη δενδροφύτευση, που θα πραγματοποιηθεί στην παρουσία του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, θα τηρηθούν τα ισχύοντα σχετικά Πρωτόκολλα και Διατάγματα του Υπουργείου Υγείας και θα λάβουν μέρος μόνο Οργανωμένα σύνολα – Χορηγοί σύμφωνα με πρόγραμμα που ετοιμάστηκε.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα που ετοιμάστηκε, δενδροφύτευση για Οργανωμένα σύνολα – χορηγούς θα πραγματοποιηθεί και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες δενδροφυτεύσεις για Οργανωμένα σύνολα που δεν είναι χορηγοί.

Καθώς οι φυτεύσεις θα γίνουν κατά μήκος των δρόμων (Αρακαπάς – Επταγώνεια, Επταγώνεια – Κελλάκι και Επταγώνεια – Μελίνη), ζητείται η κατανόηση του κοινού, το οποίο προτρέπεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό κατά τη διακίνηση του στην περιοχή και να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των αρμοδίων.

Πηγή: ΓΤΠ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".