Skip to main content
Συνεχίζεται η χιονόπτωση στο Τροόδος

Συνεχίζεται η χιονόπτωση στο Τροόδος


Ελαφριά χιονόπτωση σημειώνεται κατά διαστήματα στο Τρόοδος, όπου επικρατεί πυκνή ομίχλη και έντονες βροχοπτώσεις σε κάποιες περιοχές. Έντονες βροχοπτώσεις σημειώνονται στην πόλη και επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ύψος των χιονιών στη χιονίστρα, έχει ανέλθει στα πέντε εκατοστά. Λόγω της χιονόπτωσης, οι δρόμοι Τροόδους – Προδρόμου, Πλατρών – Τροόδους και Καρβουνά – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση στους 4 τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Οι υπόλοιποι δρόμοι αν και ανοιχτοί είναι ολισθηροί και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς λόγω της ομίχλης, η οποία επικρατεί σε αρκετές ορεινές περιοχές, η ορατότητα είναι μειωμένη. Σε ό,τι αφορά το οδικό δίκτυο, ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι λόγω πτώσης όγκων χώματος και πετρών στο οδόστρωμα, ο δρόμος Παραμαλιού – Επισκοπής, έχει καταστεί επικίνδυνος.

Συνεχείς είναι και οι βροχοπτώσεις που σημειώνονται από προχθές στην πόλη και την επαρχία Λεμεσού. Σε αρκετές περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα έντονες, χωρίς ωστόσο να προκληθούν μέχρι στιγμής, οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα ή ζημιές. Οι αρμόδιες υπηρεσίες παραμένουν ωστόσο σε επιφυλακή για αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση