Κλειστός λόγω κατολισθήσεων ο δρόμος προς Αμίαντο και Τρόοδος, σύμφωνα με την Αστυνομία

Κλειστός λόγω κατολισθήσεων ο δρόμος προς Αμίαντο και Τρόοδος, σύμφωνα με την Αστυνομία


Κατολίσθηση όγκων χώματος λόγω κακοκαιρίας σημειώθηκε γύρω στις 1.00 το μεσημέρι Δευτέρας, στο δρόμο Κακοπετριάς-Αμιάντου-Τροόδους, στο σημείο του δρόμου παρά την αερογέφυρα στο ύψος Κακοπετριάς, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η λωρίδα του δρόμου που οδηγεί προς Αμίαντο και Τρόοδος. Στο οδόστρωμα κατέπεσαν και πέτρες.

Ανακοίνωση του Κλάδου Ενημέρωσης της Αστυνομίας αναφέρει ότι «την ίδια ώρα, ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες παραμένουν οι δρόμοι στα ψηλότερα ορεινά του Τροόδους και ειδικότερα οι δρόμοι Τροόδους-Προδρόμου, Πλατρών-Τροόδους και Καρβουνά-Τροόδους».

Ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι και οι δρόμοι Pinewood–Προδρόμου, Pinewood–Κακοπετριάς και Κακοπετριάς-Καρβουνά, στις ορεινές περιοχές της Μόρφου.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων και των αστικών περιοχών, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα. Εργασίες που εκτελούνται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, είναι πιθανόν να επηρεάζουν την κυκλοφορία.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".