Βιωματικά εργαστήρια στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Χωριών

Βιωματικά εργαστήρια στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Χωριών


Το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο λειτουργίας των Χριστουγεννιάτικων Χωριών στις Πλάτρες, Καλοπαναγιώτη, Κυπερούντα, Αγρό και Κακοπετριά, θα υπάρχουν διαθέσιμα και σε αυξημένη συχνότητα κατά τις ημέρες των εορτών, βιωματικά εργαστήρια για αξιοποίηση από το κοινό.

Συγκεκριμένα, από τις 23/12 και καθημερινά μέχρι και τις 6/1, θα λειτουργούν στις γιορτινές πλατείες εργαστήρια αγγειοπλαστικής, ζωγραφικής, χειροποίητου κοσμήματος, αφήγησης παραμυθιού, θεάτρου σκιών και χριστουγεννιάτικων κατασκευών. Τοπικές βιοτεχνίες, θα παροτρύνουν τους επισκέπτες να φτιάξουν και να γευτούν ζεστό κρασί, ζιβανία, μέλι, γλυκά του κουταλιού και χριστουγεννιάτικα γλυκά. Εκπλήξεις, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και χαρούμενη μουσική, θα πλαισιώνουν την όλη εμπειρία.

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.christmasvillages.com.cy και δεν υπάρχει οποιαδήποτε χρέωση για τη συμμετοχή του κοινού.

Πηγή: ΓΤΠ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".