Εργασίες κατασκευής τοίχου αντιστήριξης στον δρόμο Πάνω Πλατρών – Τροοδίτισσας

Εργασίες κατασκευής τοίχου αντιστήριξης στον δρόμο Πάνω Πλατρών – Τροοδίτισσας


Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 17/5/2022 - 8/6/2022, στον δρόμο Πάνω Πλατρών – Τροοδίτισσας (Ε804) παρά τη Χ.Θ. 1+700, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής τοίχου αντιστήριξης από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με τη λειτουργία κινητού συστήματος φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΓΤΠ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".