Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας για τις καταστροφικές πυρκαγιές της 3ης Ιουλίου 2021 με τίτλο «Πρίν-Κατά τη Διάρκεια-Μετά»

Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας για τις καταστροφικές πυρκαγιές της 3ης Ιουλίου 2021 με τίτλο «Πρίν-Κατά τη Διάρκεια-Μετά»


Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της 3ης Ιουλίου 2021, οι οποίες έπληξαν τα οκτώ χωριά της Ορεινής Λάρνακας και Λεμεσού, το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Σωματείο Φοίνιξ συνδιοργανώνουν σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού), την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, στις 10:00 π.μ., στο Δημοτικό Σχολείο Οράς, τα εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας, η οποία θα παρουσιαστεί σε όλες τις Πυρόπληκτες Κοινότητες, σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται.

Μετά από κάθε «καταστροφή» ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιρίας. Σε αυτό θα πρέπει να εστιάσουμε, στη νέα ευκαιρία, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να αναδημιουργήσουμε ένα ολοκαίνουριο ανθρωποκεντρικό κόσμο.

Το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, από την πρώτη στιγμή, υποστηρίζει το όραμα του Φοίνικα, που δεν δημιουργήθηκε για να σταθεί στην «Κατά τη Διάρκεια» κατάσταση, άλλωστε, η προαναφερόμενη κατάσταση υπάρχει μόνο για να μας διδάξει.

Μέσα από την Έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εμπεδώσουν ακριβώς αυτό: Να απεικονίσουν το μέλλον της περιοχής, μετατρέποντάς την από «ευάλωτη» σε «Πρότυπο Ανάπτυξης».

Η σημαντική αυτή Έκθεση για την ευάλωτη περιοχή, πραγματοποιείται μέσα από θέληση όλων μας να στείλουμε το μήνυμα ότι η αναγέννηση και η αναδιοργάνωση των χωριών αυτών πρέπει να συνεχιστεί, μέσα από συνεργασίες και δράσεις.

Πηγή: ΓΤΠ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".