Καταλυτική επέμβαση αστυνομικών, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο στο Τρόοδος

Καταλυτική επέμβαση αστυνομικών, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο στο Τρόοδος


Η έγκαιρη επέμβαση μελών της Αστυνομίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο, να μην επεκταθεί στο δάσος Τροόδους.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στη 1μ.μ. σήμερα, σε αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει, στο χώρο στάθμευσης της Πλατείας Τροόδους. Στο όχημα επέβαιναν τα μέλη οικογένειας, τα οποία ευτυχώς κατάφεραν έγκαιρα να εξέλθουν από το αυτοκίνητο, χωρίς να διατρέξουν άμεσο κίνδυνο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία και μερικά λεπτά αργότερα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Τροόδους μετέβησαν στη σκηνή. Οι αστυνομικοί με τη χρήση πυροσβεστήρων περιόρισαν τη φωτιά, μέχρι την άφιξη πυροσβεστικού οχήματος, το πλήρωμα του οποίου προχώρησε στην πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Από τη φωτιά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται.

Η επέμβαση των μελών της Αστυνομίας κρίνεται καταλυτική για τη μη επέκταση της φωτιάς σε παρακείμενα δέντρα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει άμεσα το δάσος Τροόδους.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".