Εικαστική έκθεση και φιλανθρωπικό δείπνο διοργανώνει το ΚΥΠΕ στη Λεμεσό

Το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), ανοίγοντας παράθυρο προς την τέχνη και διευρύνοντας το κοινωνικό του προφίλ, διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής και επίσημο δείπνο στις 28 Ιουνίου 2019, στις 7 και στις 9 μμ, αντιστοίχως, στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, με όλα τα έσοδα από το επίσημο δείπνο να δίνονται στον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Βίντεο για τον Μ. Τόκα, με αδημοσίευτο υλικό από το οικογενειακό αρχείο, 65 χρόνια από τη γέννησή του

Τα τρία παιδιά του Κύπριου συνθέτη, Μάριου Τόκα, Κώστας, Άγγελος και Χαρά, με την ευκαιρία συμπλήρωσης την 8η Ιουνίου 2019, 65 ετών από τη γέννηση του σπουδαίου μουσουργού, που «έσβησε» νικημένος από τον καρκίνο στις 27 Απριλίου του 2008, έφτιαξαν βίντεο το οποίο διοχέτευσαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Στη 13η θέση της Eurovision η Κύπρος έπειτα από αναθεώρηση της βαθμολογίας από EBU

Στη 13η θέση ανεβαίνει η Κύπρος στην τελική κατάταξη των χωρών που έλαβαν μέρος στον τελικό του διαγωνισμού της Eurovision, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο Τελ Αβίβ, αφού η EBU προχώρησε σε αναθεώρηση της βαθμολογίας έπειτα από κάποιο λάθος που έγινε και οφειλόταν στον ανθρώπινο παράγοντα.

Ξεχωριστό ποιητικό και μουσικό συναπάντημα απόλαυσε το κοινό στο Ριάλτο

Ποιητικούς θησαυρούς των ταξιδιών τους μοιράστηκαν με το κοινό ποιητές και ποιήτριες στη μουσικοποιητική εκδήλωση με τίτλο «Ένα ταξίδι, ένα ποίημα», που διοργάνωσε απόψε στο θέατρο Ριάλτο, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με την Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου, την Εθνική Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών Κύπρου και το Κυπριακό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Συγγραφέων ΠΕΝ.

Διεξάγεται απόψε ο τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision

Διεξάγεται απόψε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ ο τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Η Κύπρος εκπροσωπείται από την Τάμτα, με το τραγούδι “Replay”. Η κυπριακή συμμετοχή θα εμφανιστεί στην 11η θέση.

Τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού στον αποψινό δεύτερο ημιτελικό της Eurovision

Μερικά από τα μεγάλα φαβορί του 64ου διαγωνισμού της Eurovision, διαγωνίζονται απόψε στον δεύτερο ημιτελικό για την επιλογή δέκα ακόμη χωρών που θα συμμετάσχουν στον τελικό του Σαββάτου.

Η Κύπρος με την Τάμτα στον τελικό της Eurovision

Η Τάμτα με με το τραγούδι "Replay" που έγραψε ο συνθέτης Αλεξ Παπακωνσταντίνου, πήρε με τη χθεσινή της εμφάνιση στον 1ο ημιτελικό, το εισιτήριο για τον τελικό του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ.

Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media