Τελευταίες προβολές στο 14o Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού

Το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού, που παρουσίασε μία ολόκληρη εβδομάδα προβολών ντοκιμαντέρ, ολοκληρώνεται την Πέμπτη 8 Αυγούστου, με τις τελευταίες προβολές και πάρτι λήξης.

Αρχίζει το 14o Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού

Έναρξη προβολών για το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού την Πέμπτη 1η Αυγούστου, με το ντοκιμαντέρ Marianne and Leonard: Words of Love. Το απόλυτο μουσικό ρομάντζο με τα θρυλικά τραγούδια του Leonard Cohen, αλλά και μία πειραματική μικρού μήκους ταινία συνθέτουν το πρόγραμμα της πρώτης φεστιβαλικής μέρας.

Ανακοινώθηκαν οι κυπριακές συμμετοχές του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου

Συνολικά 11 ταινίες μικρού μήκους από πρωτοεμφανιζόμενους αλλά και καθιερωμένους Κύπριους δημιουργούς, έχουν επιλεγεί στον εθνικό διαγωνισμό του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Ριάλτο το φθινόπωρο.

Στις 28 & 29 Νοεμβρίου το 6ο Cyprus Jazz & World Music Showcase στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό

Βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε μουσικούς και συγκροτήματα που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ευρύτερης αυτοσχεδιαστικής μουσικής δίνουν και φέτος οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, το Κέντρο Μουσικής Πληροφόρησης και το Θέατρο Ριάλτο οι οποίοι διοργανώνουν από κοινού στις 28 & 29 Νοεμβρίου το 6ο Cyprus Jazz & World Music Showcase στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

16ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Χορού της Νέας Κίνησης

Για εφτά ημέρες και νύχτες, χορευτές και χορογράφοι που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο θα παρουσιάσουν τα έργα τους σε δημόσιους χώρους στο κέντρο της Λεμεσού, προτείνοντας μια νέα εμπειρία θέασης, έκφρασης και διαδραστικότητας με τη χορευτική τέχνη.

Τις ταινίες που θα προβάλλει ανακοίνωσε το 14o Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού

Τους κινηματογραφικούς του ορίζοντες διευρύνει φέτος το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού, προβάλλοντας σε πρώτη παγκύπρια προβολή 20 βραβευμένα διεθνή και εγχώρια ντοκιμαντέρ, τα οποία ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα.

Διεθνείς και κυπριακές παρουσίες και φέτος στα Μεγάλα Μπαλέτα του Δήμου Λεμεσού

Στο πλαίσιο της διαφορετικής προσέγγισης που επιχειρήθηκε πέρσι, με τη συμπερίληψη Κύπριων καλλιτεχνών, συνεχίζει και φέτος ο θεσμός των Μεγάλων Μπαλέτων, του Δήμου Λεμεσού, ο οποίος συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής.

Τα βραβεία Δ' Διαγωνισμού Θεατρικού Μονόπρακτου ανακοίνωσε η ΕΘΑΛ

Στο έργο "Δίκαιη και Βιώσιμη", της Έλενας Σοφοκλέους και στο έργο "Ο Θεός Harry", της Μαρίας Χριστοφίνα, απονεμήθηκε το πρώτο και δεύτερο βραβείο, αντίστοιχα, του Δ` Διαγωνισμού Θεατρικού Μονόπρακτου, εις μνήμην Κωστή Κολώτα, που προκήρυξε η ΕΘΑΛ.

Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media