Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραστάσεις για όλη την οικογένεια στο Θέατρο Ριάλτο

Οι γιορτές πλησιάζουν και το Θέατρο Ριάλτο έχει στολιστεί και προσαρμόσει αναλόγως το πρόγραμμα του! Η μαγεία και το γιορτινό χρώμα των ημερών ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου και μας ταξιδεύει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραστάσεις για όλη την οικογένεια.

'Το Χριστουγεννιάτικο Δώρο', ο μεγάλος νικητής του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου

Η ταινία του Bogdan Muresanu από τη Ρουμανία, The Christmas Gift, είναι ο μεγάλος νικητής του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο θέατρο Ριάλτο, σε συνεργασία με τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

6ο Φεστιβάλ Παραμυθιού - Με χίλιους τρόπους θα το πω

Το Κέντρο Λόγου και Τεχνών Τεχνοδρόμιο και η ομάδα Παραμυθοδρόμιο διοργανώνουν φέτος το 6ο στη σειρά Φεστιβάλ Παραμυθιού Κύπρου με τίτλο «Με χίλιους τρόπους θα το πω» αφιερωμένο στην σχέση της τέχνης της αφήγησης και του παραμυθιού με τις άλλες τέχνες.

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου

Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019, με την τελετή βράβευσης των ταινιών που διακρίθηκαν από την πενταμελή διεθνή κριτική επιτροπή, σε διεθνές και εθνικό διαγωνιστικό τμήμα.

Έναρξη με θέαμα και σινεμά για το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου, η καθιερωμένη ετήσια γιορτή της μικρού μήκους ταινίας, με τη σφραγίδα εφέτος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, καλωσορίζει στην επίσημη έναρξή του κοινό και δημιουργούς το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ριάλτο.

10 χρόνια OPEN HOUSE FESTIVAL 4-6 Οκτωβρίου

Η Στέγη Χορού Λεμεσού διοργανώνει για 10η χρονιά το Open House Festival. Το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει έργα σύγχρονου χορού και παραστάσεις από την εγχώρια και διεθνή σκηνή.

Την Τρίτη η απονομή των βραβείων Θεάτρου ΘΟΚ για το 2018

Στην ηθοποιό Αννίτα Σαντοριναίου θα απονεμηθεί το μεγάλο βραβείο του Θεατρικού Οργανισμού Θεάτρου, ΘΟΚ, κατά την τελετή απονομής των Βραβείων Θεάτρου ΘΟΚ για το έτος 2018, που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019.

Με το Βραβείο «Τεύκρος Ανθίας-Θοδόσης Πιερίδης» βραβεύεται τo Θέατρο Ριάλτο

Στην επέτειο των είκοσι χρόνων του Θεάτρου Ριάλτο, η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ τιμά με την ύψιστη πολιτιστική διάκριση της, τον Οργανισμό για την προσφορά του στην πολιτιστική ζωή και ανάπτυξη του τόπου μας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 20:00 στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία.

ΙSFFC: Εταίρος δικτύου Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Ορόσημο για την πορεία του Διεθνούς Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Κύπρου (ΙSFFC), που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 12 μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, θεωρείται η συμπερίληψη του ως εταίρου στο δίκτυο των Φεστιβάλ της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

«Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης» στο Θέατρο Ριάλτο

Στο Θέατρο Ριάλτο στις 2 Οκτωβρίου Με τον Θανάση Παπαγεωργίου σ’ ένα ρόλο ζωής!

Η θεατρική παράσταση που συνεχίζεται για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα συγκεντρώνοντας διθυραμβικές κριτικές από το σύνολο του Τύπου, έρχεται στην Κύπρο, για μια μοναδική παράσταση, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Ριάλτο.

Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media