Έναρξη με θέαμα και σινεμά για το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου, η καθιερωμένη ετήσια γιορτή της μικρού μήκους ταινίας, με τη σφραγίδα εφέτος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, καλωσορίζει στην επίσημη έναρξή του κοινό και δημιουργούς το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ριάλτο.

10 χρόνια OPEN HOUSE FESTIVAL 4-6 Οκτωβρίου

Η Στέγη Χορού Λεμεσού διοργανώνει για 10η χρονιά το Open House Festival. Το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει έργα σύγχρονου χορού και παραστάσεις από την εγχώρια και διεθνή σκηνή.

Την Τρίτη η απονομή των βραβείων Θεάτρου ΘΟΚ για το 2018

Στην ηθοποιό Αννίτα Σαντοριναίου θα απονεμηθεί το μεγάλο βραβείο του Θεατρικού Οργανισμού Θεάτρου, ΘΟΚ, κατά την τελετή απονομής των Βραβείων Θεάτρου ΘΟΚ για το έτος 2018, που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019.

Με το Βραβείο «Τεύκρος Ανθίας-Θοδόσης Πιερίδης» βραβεύεται τo Θέατρο Ριάλτο

Στην επέτειο των είκοσι χρόνων του Θεάτρου Ριάλτο, η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ τιμά με την ύψιστη πολιτιστική διάκριση της, τον Οργανισμό για την προσφορά του στην πολιτιστική ζωή και ανάπτυξη του τόπου μας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 20:00 στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία.

ΙSFFC: Εταίρος δικτύου Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Ορόσημο για την πορεία του Διεθνούς Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Κύπρου (ΙSFFC), που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 12 μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, θεωρείται η συμπερίληψη του ως εταίρου στο δίκτυο των Φεστιβάλ της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

«Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης» στο Θέατρο Ριάλτο

Στο Θέατρο Ριάλτο στις 2 Οκτωβρίου Με τον Θανάση Παπαγεωργίου σ’ ένα ρόλο ζωής!

Η θεατρική παράσταση που συνεχίζεται για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα συγκεντρώνοντας διθυραμβικές κριτικές από το σύνολο του Τύπου, έρχεται στην Κύπρο, για μια μοναδική παράσταση, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Ριάλτο.

Λαϊκή Ρεμπέτικη Βραδιά με το μουσικό σχήμα «Πρίμο Σεγόντο»

O Δήμος Αγίου Αθανασίου σας προσκαλεί στην Λαϊκή Ρεμπέτικη Βραδιά με το μουσικό σχήμα «Πρίμο Σεγόντο» την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 / 8.00μ.μ. στην πλατεία Ειρήνης (μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο).

Για 2η συνεχή χρονιά Φεστιβάλ Ιταλικού Κινηματογράφου σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό

Με στόχο να παρουσιάσει στο κοινό της Κύπρου ορισμένες από τις καλύτερες ιταλικές κινηματογραφικές παραγωγές των τελευταίων χρόνων, η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Κύπρο διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά Φεστιβάλ Ιταλικού Κινηματογράφου, από τις 9 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, 2019, σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία παραγωγής IMAGO, το Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό, το Πάνθεον στην Λευκωσία και το K Cineplex στην Λάρνακα.

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τις τρείς παραστάσεις της όπερας Macbeth

Η ατμόσφαιρα του χώρου, το εντυπωσιακό σκηνικό όπου θα διαδραματιστεί η πλοκή του έργου και οι ταλαντούχοι συντελεστές του Θεάτρου Bolshoi από τη Λευκορωσία θα καταπλήξουν τους θεατές.

Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media