Διαφήμιση

Γιατί σε εμάς;

Διαφημιστείτε κοντά μας για να δείτε αποτέλεσμα στην αύξηση των πωλήσεων σας. Η μοναδική free press εφημερίδα της Λεμεσού που κυκλοφορεί σε 10.000 αντίτυπα.

Η διαφήμιση μέσω του Internet ανοίγει νέους δρόμους. Πρόκειται στην ουσία για διαφήμιση χωρίς όρια, αφού ο διαφημιζόμενος αποκτά αυτόματα πρόσβαση σε ένα τεράστιο κοινό.

Πόσο κοστίζει η διαφήμιση;

Η διαφήμιση στοιχίζει ανάλογα με την επιλογή του διαφημιστικού χώρου που επιλέγετε και το χρονικό διάστημα που γίνεται η καταχώρηση.

Μπορείτε επίσης να προχωρήσετε σε sponsoring συγκεκριμένων κατηγοριών. Σε κάθε περίπτωση θα δώσετε λιγότερα απ' όσα θα κερδίσετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για να συζητήσουμε τον τρόπο προβολής που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας, να σας προτείνουμε ιδέες και να κοστολογήσουμε την παραγγελία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Προβολής & Διαφήμισης. Τηλ. 99202758

ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".