Κουμανταρία

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία της Συνεργατικής Εταιρείας «Ομάδα Παραγωγών Κουμανταρίας» είχε σήμερα ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής.

Κώστας Καδής

Τις προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γεωργοκτηνοτρόφοι της Επαρχίας Λεμεσού, άκουσε χθες ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Επαρχία Λεμεσού, συζητώντας παράλληλα τρόπους σωστής διαχείρισης τους.

Φοιτητές ERASMUS επισκέφτηκαν τον Αγρό

Περίπου 40 φοιτητές ERASMUS από διάφορες χώρες επισκέφτηκαν το Σάββατο το χωριό Αγρός, όπου φιλοξενήθηκαν από τον Φιλοδασικό Σύνδεσμό Αγρού και ενημερώθηκαν για τη δράση και τις εκδηλώσεις του συνδέσμου αλλά και για την εμπλοκή τους σε διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα κινητικότητας όπως ανταλλαγές νέων και εκπαιδευτικά σεμινάρια, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε τη Δευτέρα 19/11 και επίσημα στο διορισμό του Γιαννάκη Παπαδούρη ως Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, ο οποίος θα αναλάβει το έργο του συντονισμού της ετοιμασίας του Στρατηγικού Σχεδιασμού Ανάπτυξης των ορεινών κοινοτήτων Τροόδους, της ορεινής Λάρνακας και Πάφου ως ενιαία αναπτυξιακή οντότητα.

Πανεπιστημιακό Αγρόκτημα στη Λόφου αποκτά το ΤΕΠΑΚ

Με τη σημερινή υπογραφή συμφωνίας ενοικίασης γης στην κοινότητα Λόφου, της Επαρχίας Λεμεσού, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου αποκτά το δικό του Πανεπιστημιακό Αγρόκτημα για τις ανάγκες της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος.

Πυρκαγιά στις περιοχές των κοινοτήτων Άγιος Θεράπων και Λόγου

Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της νύκτας σε δύσβατη περιοχή των δύο κοινοτήτων Αγιος Θεράπων και Λόφου και η Αστυνομία καλεί το κοινό που διακινείται στην περιοχή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.

αστυνομία

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης και φυτών κάνναβης εντοπίστηκαν από την ΥΚΑΝ στο Πελένδρι Λεμεσού και για την υπόθεση συνελήφθησαν δυο πρόσωπα, τα οποία οδηγούνται ενώπιον του δικαστηρίου.

Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media