Επιτροπή για Συνεργατισμό

Περιπτώσεις λογαριασμών μηδενικού ορίου που έφθασαν να οφείλουν μέχρι και 3,2 εκ ευρώ και σήμερα βρίσκονται στην κατηγορία των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων από την ΣΠΕ Άχνας, εξέτασε σήμερα η Ερευνητική Επιτροπή για την κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος. Ενώπιον της Επιτροπής κατέθεσε σήμερα ο πρώην Γραμματέας της ΣΠΕ Άχνας Ευστάθιος Ευσταθίου.

Fitch

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch έγινε ο δεύτερος οίκος μετά τον Standard and Poor’s που αναβαθμίζει την Κύπρο στην επενδυτική κατηγορία. Ο οίκος αναβάθμισε χθες βράδυ την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της κυπριακής οικονομίας κατά μία βαθμίδα στο ΒΒΒ- από το ΒΒ+ αναθέτοντας σταθερή προοπτική.

Cobalt

Η απόφαση της Αρχής Αδειοδότησης Αεροπορικών Εταιρειών (ΑΤΛΑΣ) είναι ότι θα ανακληθεί η άδεια λειτουργίας της εταιρείας Cobalt Air, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέκος Μιχαηλίδης.

Cobalt

Την ελπίδα ότι με την εξεύρεση νέου επενδυτή η Cobalt Air ενδεχομένως να επαναλειτουργήσει, εξέφρασε ο Πρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας Γρηγόρης Διάκος, προσθέτοντας πως η απόφαση για κλείσιμο της εταιρείας λήφθηκε μετά την απόφαση του επενδυτή να τερματίσει τη χρηματοδότηση του.

αεροδρόμιο Λάρνακας

Ηρεμία επικρατεί από το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετά το χθεσινό ξαφνικό κλείσιμο της αεροπορικής εταιρείας Cobalt Air, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, υπολογίζεται ότι θα διακινούσε μέχρι το τέλος του έτους από και προς διάφορες χώρες του κόσμου, περίπου 120 χιλιάδες επιβάτες.

Βασιλική Αναστασιάδου

Το κράτος θα καλύψει το κόστος επαναπατρισμού των επιβατών που επρόκειτο να ταξιδέψουν με πτήσεις της Cobalt Air μέχρι και τις 24 Οκτωβρίου, δήλωσε η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και `Εργων Βασιλική Αναστασιάδου, η οποία προέδρευσε το πρωί σύσκεψης στο Υπουργείο για το θέμα που προέκυψε μετά το κλείσιμο της αεροπορικής εταιρείας Cobalt Air.

Cobalt

To Υπουργείο Μεταφορών θα φροντίσει να διευκολύνει το επιβατικό κοινό, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η αρμόδια Υπουργός Βασιλική Αναστασιάδη, κληθείσα να σχολιάσει τις πληροφορίες που θέλουν την αεροπορική εταιρεία Cobalt να κλείνει.

Ορφανίδης: Ο Συνεργατισμός δολοφονήθηκε από τους χειρισμούς των αρχών της Δημοκρατίας

Ο Συνεργατισμός δεν απεβίωσε από φυσικά αίτια, αλλά δολοφονήθηκε λόγω των κακών χειρισμών της Δημοκρατίας τα τελευταία χρόνια, δήλωσε ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου (ΚΤΚ) Αθανάσιος Ορφανίδης, ο οποίος υποστήριξε πως «χρησιμοποιήθηκε η ίδια μεθοδολογία για να πέσει ο Συνεργατισμός πέρσι, με την μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε για να πέσει η Τράπεζα Κύπρου το 2013».

Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media