Προς πλήρη εξιχνίαση του φόνου στη Λεμεσό οδεύει η Αστυνομία, λέει ο Α. Αγγελίδης

Την ομολογία των δύο (του 28χρονου και του 19χρονου) εκ των τριών προσώπων που έχουν συλληφθεί σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση φόνου του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ στη Λεμεσό, εξασφάλισε η Αστυνομία, η οποία θεωρεί ότι η υπόθεση οδεύει προς πλήρη εξιχνίαση.

Υπο 8ήμερη κράτηση τρία αδέλφια για το φονικό στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των τριών αδελφών, για τον φόνο του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ, που εντοπίστηκε τη Δευτέρα νεκρός στο όχημα του, στα Πολεμίδια.

Σύλληψη τριών αδελφών για το φόνο του 44χρονου στη Λεμεσό

Ενώπιον δικαστηρίου οδηγούνται το πρωί τρία αδέλφια, 28, 19 και 16 ετών, σε σχέση με το φόνο εκ προμελέτης του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ, που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας νεκρός στο αυτοκίνητο του, σε χωράφι στα Πολεμίδια.

Με Διονύση Σαββόπουλο και άλλες εκδηλώσεις το Ίδρυμα 'Θεοτόκος' γιορτάζει τα 50χρονα του

Μια σημαντική χρονιά η φετινή για το Ίδρυμα "Θεοτόκος", καθώς συμπληρώνονται 50χρόνια από τότε που ο Δρ. Αμερίκος Αργυρίου έθεσε τα θεμέλια για την αναγνώριση των αναγκών και δικαιωμάτων των παιδιών με νοητική αναπηρία.

Κλειστός ο χώρος στάθμευσης Γερμασόγειας, εν αναμονή υπερχείλισης του φράγματος

Στο κλείσιμο του χώρου στάθμευσης, που βρίσκεται στην κοίτη του ποταμού Άμαθου προχώρησε ο Δήμος Γερμασόγειας, καθώς αναμένεται εντός των επόμενων ημερών η υπερχείλιση του φράγματος της Γερμασόγειας.

Η ΔΕΟΚ χαιρετίζει την απόφαση του Συμβουλίου Λιμενεργασίας Λεμεσού

Η ΔΕΟΚ θεωρεί ορθή την απόφαση που έλαβε το Συμβούλιο Λιμενεργασίας Λεμεσού για απόσυρση της απόφασης να παραπέμψει στο Διαιτητικό Δικαστήριο τη διαφορά λιμενεργατών και εργοδοτών για τη Συλλογική Σύμβαση.

Άλλαξαν δεδομένα γι' αυτό αποσύραμε αποφάσεις, λέει ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Λιμενεργασίας

Η εκφρασθείσα πρόθεση συντεχνιών και διαχειριστών του λιμανιού Λεμεσού για διάλογο,προς επίλυση των διαφορών που σχετίζονται με τη Συλλογική Σύμβαση των λιμενεργατών, ήταν η αιτία που το Συμβούλιο Λιμενεργασίας Λεμεσού αποφάσισε να αποσύρει την απόφαση για προώθηση της διαφοράς σε Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media