Κλείνει απόψε για έργα ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου

Κλείνει απόψε από τις 20.00 μέχρι τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης 19/12/2018, τμήμα της λωρίδας βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου παρά τον Ύψωνα με κατεύθυνση προς Πάφο, όπως ανακοίνωσαν τα Δημόσια Εργα.

Μαραθώνιος Λεμεσού

Πέραν των 10.000 δρομέων αναμένεται να βρεθούν στη γραμμή εκκίνησης του Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ, που αποτελεί για χρόνια την δημοφιλέστερη διαδρομή του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου του 2019.

Το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων στο παραμύθι παιδιών του ΙΑ' Δημοτικού Λεμεσού

Τα Χριστούγεννα δεν είναι τα ακριβά δώρα και τα παιχνίδια, δεν είναι η διακόσμηση, τα πλούσια τραπέζια, οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, τα πάρτι και τα ταξίδια. Χριστούγεννα είναι οι άνθρωποι που έχουν ζεστές και ειλικρινές στιγμές, είναι η αλληλοβοήθεια, η αληθινή φιλία, η αγάπη και η οικογένεια μας, είναι ο κύκλος της αγάπης και η ευτυχία, ακόμη και στη μεγαλύτερη δυσκολία.

Ελαφρά σεισμική δόνηση σημειώθηκε τα ξημερώματα

Ελαφρά σεισμική δόνηση μεγέθους M=3,1 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ καταγράφηκε σήμερα και ώρα 01:53 από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Κλειστό λόγω εργασιών τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου παρά την Ανθούπολη

Κατά τις βραδινές ώρες απόψε Δευτέρα μέχρι και αύριο νωρίς το πρωί κλειστό θα παραμείνει, λόγω εργασιών, τμήμα της λωρίδας βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου παρά την Ανθούπολη με κατεύθυνση προς Πάφο, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο του Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Απόπειρα ληστείας χρηματαποστολής στη Λεμεσό

Τα χρήματα που κουβαλούσε χρηματαποστολή, για λογαριασμό πολυκαταστήματος της Λεμεσού, επιχείρησαν να αποσπάσουν επίδοξοι ληστές, οι οποίοι εγκατέλειψαν άπραγοι τη σκηνή, ρίχνοντας δυο πυροβολισμούς στον αέρα.

Φωτιά σε κατάστημα στη Λεμεσό

Φωτιά ξέσπασε 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, ιδιοκτησία 43χρονου κάτοικου της επαρχίας.

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα ψηλά ενοίκια

Το μήνυμα ότι η στέγαση είναι δικαίωμα για όλους και όχι προνόμιο για λίγους, έστειλε πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε το ΑΚΕΛ, η ΕΔΟΝ και η Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών, στη Λεμεσό, με τους συμμετέχοντες να κρατάνε πολύχρωμες ομπρέλες.

Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media