γιατροί της Λεμεσού

Ψήφισμα με το οποίο καλείται ο Υπουργός Υγείας και ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας να λάβουν σοβαρά υπόψη τις προτάσεις των γιατρών για την εφαρμογή του ΓΕΣΥ, ενέκρινε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Λεμεσού, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

αστυνομία

Χειροπέδες σε τέως κοινοτάρχη της Επαρχίας Λεμεσού πέρασε το πρωί η Αστυνομία, σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση διασπάθισης δημόσιου χρήματος και συγκεκριμένα χρηματικού ποσού 44 χιλιάδων ευρώ.

Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον δυο γυναικών, για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού 22,167 ευρώ από τα ταμεία της υπεραγορά όπου εργάζονταν, στη Λεμεσό.

Αναστέλλουν την προγραμματισμένη απεργία τους οι λιμενεργάτες

Μετά από εντατικές διαβουλεύσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας, αποφασίστηκε η αναστολή της προγραμματισμένης για την ερχόμενη Τρίτη, 24ωρης απεργίας των λιμενεργατών στα λιμάνια Λεμεσού - Λάρνακας.

ΑΔΕ Λεμεσού

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 23χρονου Πακιστανού, ο οποίος συνελήφθη στη Λεμεσό, σε σχέση με το φόνο 53χρονου Τουρκοκύπριου, που διαπράχθηκε στα κατεχόμενα τον Σεπτέμβριο.

Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού

Δεν παραδέχθηκαν ενοχή οι δυο κατηγορούμενοι, ένας 25χρονος Αιγύπτιος και ένας 39χρονος Σύρος, για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 18χρονου, που απεβίωσε στις 14 Ιουνίου, στη Λεμεσό, μετά από χρήση ναρκωτικών.

λιμάνι Λεμεσού

Μετά τη χθεσινή δίωρη στάση εργασίας των εργαζομένων της εταιρείας θαλάσσιων υπηρεσιών P&O Maritime Cyprus, σε αυθόρμητη στάση εργασίας κατήλθαν από τις 6:30 το πρωί εργαζόμενοι του διαχειριστή εμπορευματοκιβωτίων Eurogate.

Δικαστήριο

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε σήμερα σε ποινές φυλάκισης επτάμισι και εννέα χρόνων αντίστοιχα, δύο πρόσωπα ηλικίας 37 και 52 χρόνων, τα οποία βρήκε ένοχα στις κατηγορίες της παράνομης εισαγωγής, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Αυθόρμητη στάση εργασίας στο λιμάνι Λεμεσού από εργαζομένους της P&O Maritime Cyprus

Σε δίωρη αυθόρμητη στάση εργασίας κατήλθαν το απόγευμα οι εργαζόμενοι της εταιρείας παροχής θαλάσσιων υπηρεσιών P&O Maritime Cyprus, οι οποίοι θεωρούν πως η εταιρεία εσκεμμένα καθυστερεί στην επίτευξη συμφωνίας για την πρώτη συλλογική τους σύμβαση.

Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media