Μ. Ζορμπά: Η Ελλάδα προτίθεται να συμβάλει στην αποκατάσταση της Παναγίας των Παρισίων

«Η καταστροφή ενός μνημείου είναι και μια απώλεια προσωπική και φυσικά μια απώλεια της ιστορίας ενός τόπου», σημείωσε η Ελληνίδα Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Μυρσίνη Ζορμπά, για την πυρκαγιά που έπληξε τον εμβληματικό ναό της γαλλικής πρωτεύουσας.

Χιλιάδες Ελληνοαμερικανοί παρέλασαν στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν τιμώντας την 25η Μαρτίου

Μία από τις μαζικότερες της τελευταίας δεκαετίας ήταν η φετινή Εθνική Παρέλαση του Ελληνισμού της μητροπολιτικής περιοχής Νέας Υόρκης, στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν.

Υπεγράφη η συνεργασία Ελλάδας, Ρουμανίας, Σερβίας, Βουλγαρίας για τη διεκδίκηση του Euro 2028 και του Μουντιάλ 2030

Επισημοποιήθηκε, σήμερα, η συνεργασία Ελλάδας, Σερβίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας για την από κοινού διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2028 και του Μουντιάλ του 2030.

«Θέλω να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου», λέει ο πατέρας του άτυχου Νάσου Κωνσταντίνου

«Θέλω να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου. Δεν θέλω να τιμωρηθεί κάποιος αθώος. Μακάρι να μην συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανέναν. Μόνο εγώ και η γυναίκα μου ξέρουμε τον πόνο που περνούμε. Είναι κρίμα να χάνεται έτσι μια ζωή».

Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα έχει αφήσει τα χειρότερα πίσω της, ανάγκη τώρα για αναπτυξιακή δυναμική

To μήνυμα πως η Ελλάδα έχει αφήσει τα χειρότερα πίσω της έστειλε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ στο περιθώριο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον, σημειώνοντας πως πλέον το βάρος θα πρέπει να πέσει στην αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής οικονομίας.

Ιδρύεται διεθνής οργανισμός του ΟΗΕ για τουρισμό και αθλητισμό στην Ελλάδα, συνυπογράφει η Κύπρος

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ελλάδα θα αποτελέσει την έδρα Διεθνούς Οργανισμού, του ISTO for P&P που ιδρύεται με όραμα και στόχο την ειρήνη και την ευημερία παγκοσμίως μέσα από τον τουρισμό και τον αθλητισμό.

Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media