Εντοπισμός αλλεργιογόνου ουσίας σε πίτσα που κυκλοφορεί στην κυπριακή αγορά

Στον εντοπισμό αλλεργιογόνου ουσίας σε πίτσα, που κυκλοφορεί στην κυπριακή αγορά, προχώρησαν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο διεξαγωγής των επίσημων ελέγχων στην αγορά.

Σε tablet πιλοτικά τα βιβλία και νέες καινοτομίες στην εκπαίδευση ανακοίνωσαν οι Υπ. Παιδείας και Μεταφορών

Ναι στην εισαγωγή της ψηφιακής τεχνολογίας στη δημόσια εκπαίδευση και τέλος στην επίπονη μεταφορά της σχολικής τσάντας της οποίας ενίοτε το βάρος είναι δυσανάλογο για τους μαθητές κυρίως των Δημοτικών Σχολείων λένε τα Υπουργεία Παιδείας και Μεταφορών τα οποία εφαρμόζουν πιλοτικά σειρά δράσεων για προώθηση νέων τεχνολογιών και καινοτομιών στην εκπαίδευση.

Σιντίκ: Σε επαφή με τις δυο πλευρές η ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μείωση έντασης στα Στροβίλια

Η ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) γνωρίζει για την ένταση που υπάρχει στην περιοχή των Στροβιλιών και μέλη της βρίσκονται σε επαφή για αυτό το θέμα και με τις δυο πλευρές, ώστε να υπάρξει μείωση της έντασης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ, ερωτηθείς σε σχέση με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για προώθηση των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων στην περιοχή των Στροβιλιών.

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών στη Σ. Σιάμς για υπόθεση φονικού στον Στρόβολο

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε σήμερα ποινή άμεσης φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστολή στη Σάρα Σιάμς, για τη μοναδική κατηγορία που αντιμετώπιζε και αφορούσε τη συνωμοσία για διάπραξη ληστείας, σε σχέση με την υπόθεση που αφορά το διπλό φονικό στον Στρόβολο.

Πρωτόγνωρη η συνεργασία και εμπιστοσύνη κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε ο Κοτζιάς

Δεν είμαστε υπέρ του δόγματος της υποχώρησης ή του δόγματος του αράγματος, δήλωσε την Τετάρτη το βράδυ, στη Λευκωσία, ο τέως Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, σημειώνοντας πως ο ίδιος ανήκει στη σχολή που είναι υπέρ του να παλεύει κανείς για την εξεύρεση ορθών λύσεων.

Υπό 5ημερη κράτηση τέθηκε άντρας για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης βρέφους

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον άντρα, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης πεντάμηνου βρέφους.

Λόγω λειτουργικότητας αναπέμφθηκε ο νόμος για αυτόματη εγγραφή ψηφοφόρων

Ο νόμος για την αυτόματη εγγραφή των πολιτών στους εκλογικούς καταλόγους για τις επικείμενες Ευρωεκλογές αναπέμφθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όχι ως αντισυνταγματικός, αλλά γιατί δεν δίνεται εύλογο χρονικό διάστημα στην κρατική μηχανή ώστε να προετοιμαστεί σωστά το σύστημα, και να είναι βέβαιη η εγκυρότητα της διαδικασίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ κυβερνητική πηγή.

Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media