
Εντοπισμός πέραν των 9 κιλών κοκαΐνης στη Λεμεσό και σύλληψη 45χρονου
Πέραν των εννέα κιλών κοκαΐνης εντόπισε την Τρίτη, η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη 45χρονος ύποπτος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση 45χρονο, ο οποίος θεάθηκε να σταθμεύει το όχημα του σε συγκεκριμένο σημείο στην Επισκοπή. Ακολούθως, ο ύποπτος φέρεται να εξήλθε του οχήματος και να πλησίασε άλλο σταθμευμένο όχημα, από όπου παρέλαβε μια νάιλον τσάντα, από τον χώρο αποσκευών.
Εισερχόμενος εκ νέου στο όχημά του και στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από την περιοχή, ο 45χρονος ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ, ωστόσο φέρεται να κινήθηκε σκόπιμα με όπισθεν, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιά σε υπηρεσιακό όχημα. Ταυτόχρονα, προστίθεται, ο ύποπτος βγήκε από το όχημά του, κρατώντας τη νάιλον τσάντα και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, με τα μέλη της ΥΚΑΝ να τον ακινητοποιούν.
Από έλεγχο διαπιστώθηκε πως στη νάιλον σακούλα υπήρχε ποσότητα κοκαΐνης βάρος περίπου ενός κιλού και 48 γραμμαρίων και ο 45χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον ίδιο αλλά και στο όχημά του, εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 2.525 ευρώ, το κλειδί του δεύτερου οχήματος από το οποίο παρέλαβε τη νάιλον τσάντα την κοκαΐνη, καθώς επίσης και άλλα τεκμήρια τα οποία παραλήφθηκαν.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο δεύτερο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 8 κιλών και 46 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα σε τρίτο όχημα, ιδιοκτησίας του 45χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 42 κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων.
Επανασυνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) να συνεχίζει τις εξετάσεις.
Πηγή: ΚΥΠΕ